Faciliteiten


Faciliteiten op het park

en de omgeving

 

Zwemmen vanaf het eigen zandstrandje, vissen vanuit de tuin van uw vakantiehuis, kanoën of waterfietsen, ons grote eigen meer biedt u volop mogelijkheden.
Centraal op het vakantiepark ligt het centrumgebouw waar u naast de receptie een toerist informatiepunt aantreft, hier vindt u folders over alle bezienswaardigheden en high lights die de provincie rijk is. Onze medewerkers helpen u graag om een selectie te maken van al hetgeen de provincie u biedt. 

In de Timmerbox, waar u spellen en speelmogelijkheden vindt, bevindt zich een koffiehoek, waar u van vele koffie- en thee specialiteiten kunt genieten.

Bij mooi weer bieden wij u ook diverse terrassen rondom het centrumgebouw, waar vanaf u een prima overzicht heeft over de speeltuin met de diverse speeltoestellen, het grote springkussen en het unieke speelkasteel.
Onze 18 holes midgetgolfbaan nodigt uit tot een sportief rondje golf en de overige diverse sport- en speelvelden maken het aanbod van faciliteiten zeer kompleet.

Bij de receptie helpen we u graag met de keuze van een prima Gazelle huurfiets (met 7 versnellingen), de huur van een Stella E-bike, bakfiets, tandem of de huur van de tennisbaan, een skelter, kano of waterfiets.

Vanaf 2016 bieden wij u naast onze vitrinekast van waaruit wij de eerste benodigde levensmiddelen verkopen ook een aparte vitrine van waaruit wij u een zeer uitgebreide selectie bieden van de benodigdheden die u voor het vissen  zou kunnen gebruiken. Het assortiment strekt van hengels en schepnetten tot onderlijnen, dobbers en boilies.